Skribenter søges

Foto: Sportsdykkeren

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion.

Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren?
Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt på begivenhederne og være med hvor det sker i den danske dykker branche, samt finde og opdyrke nye emner der kan indeholde en spændende historie.

Der er mange spændende emner at tage fat på for eksempel, udstyr, branchenyt, vraghistorier spændende dykkersteder i Danmark samt ikke mindst de forskellige sportsgrene der høre ind under DSF. Der er altid stævner og konkurrencer hvor der er brug for at Sportsdykkeren er repræsenteret.

Hvis du er en af dem der sidder med en journalist i maven, så kontakt os og lad os få en snak om hvad du kan tilbyde, og har lyst til at lave for bladet. Om det er meget eller lidt er ikke så vigtigt som at du brænder for det du gør.

Kontakt Sportsdykkeren på info@sportsdykkeren.dk

Læs også

Dykning og havet

Uro ramte dykkerferier

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier. Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel. Det skete selvom en […]