Båddyk udløste redningsaktion

Foto: Forsvaret / Helicopter Wing Karup.
Foto: Forsvaret / Helicopter Wing Karup.

Et dyk fra en båd ved Reersø ved Kalundborg udløste søndag den 30. marts en redningsaktion.

En kvinde så en mand falde i vandet fra en båd, og slog straks alarm.

En halv time senere blev redningsaktionen dog afblæst igen, da dykkerne i båden – for det var præcist det, der var tale om – undrede sig over en masse redningskøretøjer på havnen og selv kontaktede alarmcentralen.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Læs også

Dykning og havet

Sportsdykkeren er på vej

Sportsdykkeren 1-2018 af uddeles til alle medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund i dagene efter påske. Ud over nyheder og nyt grej, så kan du blandt andet læse om kvindedykkernetværket Female Divers in Denmark, om beredskabet, […]