Båddyk udløste redningsaktion

Foto: Forsvaret / Helicopter Wing Karup.
Foto: Forsvaret / Helicopter Wing Karup.

Et dyk fra en båd ved Reersø ved Kalundborg udløste søndag den 30. marts en redningsaktion.

En kvinde så en mand falde i vandet fra en båd, og slog straks alarm.

En halv time senere blev redningsaktionen dog afblæst igen, da dykkerne i båden – for det var præcist det, der var tale om – undrede sig over en masse redningskøretøjer på havnen og selv kontaktede alarmcentralen.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Læs også

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]