Prins overtager sportsdykkerforbund

Foto: Henrik Zimmermann

Det er ikke kun den danske tronfølger, der har kastet sin kærlighed på dykkersporten. Den britiske tronfølger Prins William har nemlig overtaget posten som præsident for det britiske sportsdykkerforbund, British Sub-Aqua Club (BSAC).

Det oplyser den britiske tv-station Sky News.

Dermed træder den kommende britiske konge i sin fars og farfars fodspor, oplyses det. De har nemlig begge tidligere siddet på posten.

BSAC er en selvstændig organisation, men har et samarbejde med CMAS. Organisationen har i dag omkring 30.000 medlemmer.

I forbindelse med sin tiltræden siger prins William, at han håber, at hans stadig spæde søn, George, en dag også vil opleve glæden ved at snorkle og dykke.

Læs mere her: kortlink.dk/eb9k

 

Læs også

Dykning og havet

Uro ramte dykkerferier

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier. Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel. Det skete selvom en […]

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]