Google tilbyder dykkeroplevelser online

Af Henry Kaiser, National Science Foundation
Af Henry Kaiser, National Science Foundation

Et af de seneste tiltag på Google Maps-tjenesten Streetview er at lade brugerne bevæge sig under vandet, og dermed få en lille del af dykkeroplevelsen ved at svømme på en række udvalgte rev i verden.

På den måde kan man se verden under vandet ved Galapagos, Bermuda, Filippinerne og Australien, uden overhovedet at blive våd eller besvære sig med rejsen. Der er dog langt til at vise dykkeroplevelser i nordligt vande, da den nordligste destination indtil videre er Middelhavet ved Monaco.

I skrivende stund er 14 dyk tilgængelige på Googles tjeneste. Den kan du finde via linket her: kortlink.dk/eg2z

 

Læs også

Dykning og havet

Prins overtager sportsdykkerforbund

Det er ikke kun den danske tronfølger, der har kastet sin kærlighed på dykkersporten. Den britiske tronfølger Prins William har nemlig overtaget posten som præsident for det britiske sportsdykkerforbund, British Sub-Aqua Club (BSAC). Det oplyser […]