Fjollede amerikanske dykkere træner dykning under zombie-angreb

Foto: Henrik Zimmermann

Nogen gange er virkeligheden så fjollet, at man tror det er løgn.

Senest er flere dykkercentre i den amerikanske del af PADI begyndt at uddanne dykkere, så de kan håndtere et zombieangreb.

Det er PADI-instruktøren Woody Tinsley fra byen Vernon i Connecticut, der står bag uddannelsen, der lige nu tilbydes af 9 dykkercentre på i USA samt et enkelt center i Japan.

I certificeringen indgår blandt andet forskellige flugt-scenarier, selvforsvar  og træning i behandling af inficerende sår. Desuden gennemgås en række basale dykkerfærdigheder.

Når uddannelsen er i hus får man et officielt PADI-speciality-diver certifikat; en trøje, der forhindrer skader ved bid; et armbånd med logo; en 28-sider lang overlevelsesmanual – og et billede, hvor man selv er sminket som en zombie.

Kurset støttes tilsyneladende aktivt af PADI. Det er nemlig flere gange blevet slået op på PADIs amerikanske liste over uddannelser og arrangementer – og er senest blevet omtalt i PADIs magasin Sportsdiver.

Læs meget mere om uddannelensen her: http://www.zombieapocalypsediver.com/

Læs også

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]