Fjollede amerikanske dykkere træner dykning under zombie-angreb

Foto: Henrik Zimmermann

Nogen gange er virkeligheden så fjollet, at man tror det er løgn.

Senest er flere dykkercentre i den amerikanske del af PADI begyndt at uddanne dykkere, så de kan håndtere et zombieangreb.

Det er PADI-instruktøren Woody Tinsley fra byen Vernon i Connecticut, der står bag uddannelsen, der lige nu tilbydes af 9 dykkercentre på i USA samt et enkelt center i Japan.

I certificeringen indgår blandt andet forskellige flugt-scenarier, selvforsvar  og træning i behandling af inficerende sår. Desuden gennemgås en række basale dykkerfærdigheder.

Når uddannelsen er i hus får man et officielt PADI-speciality-diver certifikat; en trøje, der forhindrer skader ved bid; et armbånd med logo; en 28-sider lang overlevelsesmanual – og et billede, hvor man selv er sminket som en zombie.

Kurset støttes tilsyneladende aktivt af PADI. Det er nemlig flere gange blevet slået op på PADIs amerikanske liste over uddannelser og arrangementer – og er senest blevet omtalt i PADIs magasin Sportsdiver.

Læs meget mere om uddannelensen her: http://www.zombieapocalypsediver.com/

Læs også

Dykning og havet

Havne skal rumme haver

Det kan måske blive lidt mere trængsel på havnene i Aalborg og Vesthimmerland i de kommende år. Aalborg og Vesthimmerland kommuner arbejder nemlig sammen med Limfjordsrådet på at anlægge særlige havhaver i havnene.  Det fortæller […]