Uro ramte dykkerferier

Foto: Sportsdykkeren

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier.

Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel.

Det skete selvom en række destinationer på Rødehavskysten var undtaget fra advarslen.

En af de berørte dykkerklubber var Grindsted Dykkerklub. De blev i stedet tilbudt en erstatningstur til Hurghada med indkvartering på hotel, men dykkerklubben valgte at takke nej. De fik i stedet pengene tilbage, og håber at kunne gennemføre turen i 2015.

Læs også

Dykning og havet

Havne skal rumme haver

Det kan måske blive lidt mere trængsel på havnene i Aalborg og Vesthimmerland i de kommende år. Aalborg og Vesthimmerland kommuner arbejder nemlig sammen med Limfjordsrådet på at anlægge særlige havhaver i havnene.  Det fortæller […]

Dykning og havet

Stor guldskat fundet i vrag

Skattejægerne fra Odyssey Marine Exploration har endnu engang fundet en stor guldskat i et historisk vrag. Det oplyser Jyllands-Posten. Fundet er gjort i vraget af SS Central America, der gik ned i en orkan langs […]