Nyt dykkerkort sætter fokus på Lillebælt

Foto: Sportsdykkeren

Det er fedt at dykke i Lillebælt – men hvis du ikke er kendt i lokalområdet, så kan det nogle gange kræve lidt ekstra forberedelse, fordi strømforholdene i Lillebælt er helt specielle. Nu har det fem-stjernede PADI-dykkercenter Ocean Adventures i Kolding dog taget et skridt, der kan gøre livet livet lidt lettere for dykkere i bæltet.

De har nemlig fremstillet et nyt dykkerkort i kraftigt pap. Der er markeret og beskrevet 17 dykkersteder i Lillebælt på kortet, og på bagsiden af kortet kan ses et strømkort, hvor man kan se hvor der oftest opstår id-strømme ved henholdsvis nord- og syd-gående strøm. Kortet kan afhentes gratis i Ocean Adventures.

Læs også

Dykning og havet

Stor guldskat fundet i vrag

Skattejægerne fra Odyssey Marine Exploration har endnu engang fundet en stor guldskat i et historisk vrag. Det oplyser Jyllands-Posten. Fundet er gjort i vraget af SS Central America, der gik ned i en orkan langs […]