Dykkernyhed om atombombe var satire

En fantastisk historie om et par dykkere, der i februar fandt en 50 år gammel atombombe under et stranddyk på den amerikanske østkyst, er de seneste måneder blevet delt bredt på dykkersider og på sociale medier.

Heldigvis for de angiveligt implicerede dykkere er der dog tale om en opdigtet artikel fra det amerikanske satiresite worldnewsdailyreport.com, der bedst kan sammenlignes med det nu lukkede danske magasin ‘En skør skør verden’.

Nyheden er dog også interessant på det teoretiske plan for os dykkere – for hvordan ville du reagere, hvis du fandt en Mk-15 atombombe på havets bund? For artiklens dykkere var svaret en øjeblikkelig nødopstigning og et opkald til 9-1-1.

Hvis du er nysgerrig, så kan den opdigtede nyhed findes her: kortlink.dk/ghgr

Læs også

Dykning og havet

Havne skal rumme haver

Det kan måske blive lidt mere trængsel på havnene i Aalborg og Vesthimmerland i de kommende år. Aalborg og Vesthimmerland kommuner arbejder nemlig sammen med Limfjordsrådet på at anlægge særlige havhaver i havnene.  Det fortæller […]

Dykning og havet

Prins overtager sportsdykkerforbund

Det er ikke kun den danske tronfølger, der har kastet sin kærlighed på dykkersporten. Den britiske tronfølger Prins William har nemlig overtaget posten som præsident for det britiske sportsdykkerforbund, British Sub-Aqua Club (BSAC). Det oplyser […]