Flotte resultater ved VM

De danske deltagere ved VM i Fridykning i Beograd i juni måned gjorde en gæv indsats, og leverede fine resultater for deltagelsen.

Især Anna-Marie Christiansen (på billedet til venstre) og Anette Rafen Ottzen (til højre) klarede sig flot ved konkurrencerne.

Anna-Marie Christiansen endte således på en fjerdeplads i finalekampen om at holde vejret længst under vandet (6:36 blev det til – en ny dansk rekord), og ligeledes på en fjerdeplads i finalerne om at svømme længst under vandet (143 m).

Anette Rafen Ottzen endte på en 7. plads i disciplinen, hvor man svømmer længde med svømmefødder (179 meter). Anette Rafen Ottzen havde dog forinden slået den danske rekord ved at svømme 189 meter i ét dyk, svømmet med monofinne.

Læs også

Dykning og havet

Sportsdykkeren er på vej

Sportsdykkeren 1-2018 af uddeles til alle medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund i dagene efter påske. Ud over nyheder og nyt grej, så kan du blandt andet læse om kvindedykkernetværket Female Divers in Denmark, om beredskabet, […]

Dykning og havet

Uro ramte dykkerferier

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier. Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel. Det skete selvom en […]