Gummibåde skal sejle i pendulfart til dykker event

Foto: Sportsdykkeren

Der er lagt op til dykkeroplevelser ud over det sædvanlige, når Dansk Sportsdykker Forbund lørdag den 12. september arrangerer DYKKER EVENT 2015 på lystbådehavnen i Nyborg.

Dagen skal samtidig markere Sportsdykkerforbundets 50 års jubilæum – men dagen fejres med så meget mere end almindelige skåltaler.

Dagen skal nemlig først og fremmest give medlemmerne mulighed for at komme ud at dykke – og gummibåde vil gennem arrangementet sejle i pendulfart til gode dykkersteder omkring Nyborg.

– Det handler om at give medlemmerne en god oplevelse med hjem. Og måske få smag på andre dele af dykkerverdenen end den, som de allerede kender, siger Pia Borneland, der er medarrangør af arrangementet

Ud over at gennemføre flaskedyk, så vil det på dagen blandt andet også være muligt at træne fridykning og snorkeldykning, ligesom det vil være muligt at dykke i historisk dykkerudstyr, for at nævne nogle få af de mange aktiviteter.

Samtlige grene af dykkerverdenen, der er organiseret i Sportsdykkerforbundet, vil være til stede på dagen, så vi medlemmer kan lære sportsdykkerforbundet bedre at kende.

Du kan læse meget mere om arrangementet og også den medfølgende frokost på forbundets side for DYKKER EVENT 2015 og på facebookgruppen for arrangementet.

Læs også

Dykning og havet

Sportsdykkeren er på vej

Sportsdykkeren 1-2018 af uddeles til alle medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund i dagene efter påske. Ud over nyheder og nyt grej, så kan du blandt andet læse om kvindedykkernetværket Female Divers in Denmark, om beredskabet, […]