Populært dykkersted får bro

Broen ved Trykkerdammen i Helsingør. Foto: Martin Petersen
Broen ved Trykkerdammen i Helsingør. Foto: Martin Petersen

Det populære dykkersted Trykkerdammen i Helsingør på Sjælland bliver i de kommende måneder udstyret med en permanent badebro – hele 32 meter lang og 2,5 m bred, med gelænder og to trapper til vandet.  

Det oplyser Trykkerdammens Brolaug, der fra medlemmer, fonde og sponsorer har indsamlet hele 450.000 kroner til at realisere projektet. Projektet omfatter blandt andet også anlæggelsen af en snorkelsti og et formidlingsprojekt om havlivet omkring broen.

Omkring 5.000 dykkere springer hvert år i vandet fra Trykkerdammen.

Læs mere om broen og dykkerstedet her: trykkerdammensbrolaug.dk

OBS: Artiklens billede er opdateret i februar 2018.

Læs også

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]