Kunstfotos sætter fokus på havforureningen

Foto: Henrik Zimmermann

Dåser, der flyder på havets bund med en hval i et fiskenet i baggrunden – og masser af plastik i brændingen  – fremstillet som så fin kunst, så du måske kunne finde på at hænge det op derhjemme.

Det er nogle af de flotte billeder fra en foto-aktion, som den PADI-støttede miljø-organisation Project AWARE har lavet på det sociale billedemedie Instagram under hashtagget #BeneathTheWaves. Mange billeder er virkelig flotte og et kig værd.

Er du ikke på Instagram, så kan nogle af billederne ses på denne adresse:kortlink.dk/k6m9

Læs også

Dykning og havet

Stor guldskat fundet i vrag

Skattejægerne fra Odyssey Marine Exploration har endnu engang fundet en stor guldskat i et historisk vrag. Det oplyser Jyllands-Posten. Fundet er gjort i vraget af SS Central America, der gik ned i en orkan langs […]