Kunstfotos sætter fokus på havforureningen

Foto: Henrik Zimmermann

Dåser, der flyder på havets bund med en hval i et fiskenet i baggrunden – og masser af plastik i brændingen  – fremstillet som så fin kunst, så du måske kunne finde på at hænge det op derhjemme.

Det er nogle af de flotte billeder fra en foto-aktion, som den PADI-støttede miljø-organisation Project AWARE har lavet på det sociale billedemedie Instagram under hashtagget #BeneathTheWaves. Mange billeder er virkelig flotte og et kig værd.

Er du ikke på Instagram, så kan nogle af billederne ses på denne adresse:kortlink.dk/k6m9

Læs også

Dykning og havet

Uro ramte dykkerferier

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier. Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel. Det skete selvom en […]