Udvalg søger biologisk interesserede dykkere

Foto: Henrik Zimmermann

Brænder du for at se nyt spændende liv under vandet i de danske farvande, og er du god til at lokke dykkere med på naturdyk – så kan det være dig, som Biologisk Udvalg under Dansk Sportsdykkerforbund leder efter.

Udvalget søger nemlig nye medlemmer, der brænder for at få viden om livet under havet – og for at lære andre om det.

Udvalget arbejder med formidling af marinbiologi og miljøspørgsmål – både i Danmark og i udlandet. Udvalget har tidligere arrangeret togter og kurser i blandt andet marinbiologi og i livet på korelrev. Der ledes både efter fagpersoner og ildsjæle, der blot brænder for dykkene.

Er du interesseret, så kontakt bestyrelsesmedlem Pia Borneland på pia@borneland.com.

 

tip os

Læs også

Dykning og havet

Flotte resultater ved VM

De danske deltagere ved VM i Fridykning i Beograd i juni måned gjorde en gæv indsats, og leverede fine resultater for deltagelsen. Især Anna-Marie Christiansen (på billedet til venstre) og Anette Rafen Ottzen (til højre) […]

Dykning og havet

Sportsdykkeren er på vej

Sportsdykkeren 1-2018 af uddeles til alle medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund i dagene efter påske. Ud over nyheder og nyt grej, så kan du blandt andet læse om kvindedykkernetværket Female Divers in Denmark, om beredskabet, […]