Vandsportscenter åbnet i Korsør

Korsør Vandsportscenter. Foto: Phillippa Maigaard
Korsør Vandsportscenter. Foto: Phillippa Maigaard

Der var hård vind til indvielsen, men siden har det nye vandsportscenter i den gamle færgehavn i Halskov i Korsør givet nye muligheder for både svømmere og dykkere.

Centeret blev indviet i starten af august måned efter flere års arbejde.

Slagelse Kommune har indtil videre brugt 11,5 millioner kroner på vandsportscentret – og kommunen forventer at investere mere i de kommende år for at forbedre mulighederne for blandt andet sportsdykkere.

Ud over stiger og et udspringstårn, så er der lavet WC- og badefaciliteter på stedet, der ligger omkring en times kørsel fra København.

Senest fik centeret i oktober måned tilføjet et kunstigt rev nær færgehavnen.

Revet lignede i overfladen mest af alt et overdimensioneret pindsvin  – med en masse lange plastikrør stikkende ud. Revet har kostet 150.000 kroner for kommunen, og det er udlagt, så det kan nås af både svømmede og dykkere med udgangspunkt i det nye vandsportscenter i Halsskov gamle færgehavn. Det skal skabe grobund for vegetation og levesteder for livet i havet.

Læs også

Dykning og havet

Prins overtager sportsdykkerforbund

Det er ikke kun den danske tronfølger, der har kastet sin kærlighed på dykkersporten. Den britiske tronfølger Prins William har nemlig overtaget posten som præsident for det britiske sportsdykkerforbund, British Sub-Aqua Club (BSAC). Det oplyser […]

Dykning og havet

Flotte resultater ved VM

De danske deltagere ved VM i Fridykning i Beograd i juni måned gjorde en gæv indsats, og leverede fine resultater for deltagelsen. Især Anna-Marie Christiansen (på billedet til venstre) og Anette Rafen Ottzen (til højre) […]