Ny træner til undervandsrugby i UV-KBH

Foto Wikicommons - af Waidi's UnterwasserRugby Blog (Own work) [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Træner til verdens måske sejeste sport

UV-KBH leder efter en træner. Vi spiller undervandsrugby, en sport hvor vi skal holde hovedet koldt under vand og hvor gode lunger er en klar fordel. Så hvis du har mod på en sjov udfordring, så læs endelig videre!

Hvem er UV-KBH

UV-KBH er en unik kvindeklub, hvor nye spillere bliver taget godt imod – bliver oplært, og hvor de erfarne kvinder får trænet sammen og forbedret deres samspil. Mange spillere er også medlemmer i andre – blandede – klubber. I UV-KBH plads til alle, og har spillere fra 17 år til 60+.

Selvom der skal være plads til alle, skal der også være plads til konkurrence. Vi vil mere: Vi vil blive endnu bedre spillere og fortsætte med at deltage i nationale og internationale konkurrencer, spille mod andre kvindehold, og vinde!

Her kommer du, vores nye træner, ind i billedet.

Hvem er du?

Du har sikkert trænet et hold før.
Din udfordring bliver at få et hold til at spille sammen, uden at der kan kommunikeres: husk, det er under vandet, spillet foregår. Du kan også udfordre på den gode måde. Du kommer måske med nye teknikker, tør spørge: “hvorfor gør vi det her ? Og ikke i stedet det her”.

Derudover kan du:

  • Motivere os til at blive bedre.
  • Være tålmodig og lyttende, hvis vi har forslag
  • Du er ambitiøs men også inkluderende
  • Motiver os til at prioritere træning sammen! Vi er omkring 25 aktive spillere i klubben, mellem 10 – 15 kommer typisk til træning (kommer an på eksamen, arbejdsforhold, andre konkurrencer for andre hold, parallelle holdtræniger m.m.).
  •  Have det sjovt! Du bliver udfordret, og hvis du ikke kender til sporten: gør dig klar til at blive suget ind i en forunderlig, fantastisk verden

Det praktiske

Træning er en gang om ugen, vandtiden er tirsdag mellem 20:30 og 22:30.

Derudover ligger der 2-4 nationale og internationale konkurrencer i løbet af året, vi aftaler deltagelse i fællesskab. Vi har selvfølgelig brug for, at du er til stede til konkurrencerne, og klubben betaler typisk for transport og evt overnatning for træner.

Ansøgning kan sendes till: Anna på AnnaKFrandsen@gmail.com

Vi vil gerne læse om din erfaring og din motivation for, at blive vores træner.

Læs mere: UV-KBH

tip os

Læs også

Dykning og havet

Prins overtager sportsdykkerforbund

Det er ikke kun den danske tronfølger, der har kastet sin kærlighed på dykkersporten. Den britiske tronfølger Prins William har nemlig overtaget posten som præsident for det britiske sportsdykkerforbund, British Sub-Aqua Club (BSAC). Det oplyser […]

Dykning og havet

Uro ramte dykkerferier

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier. Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel. Det skete selvom en […]