Sportsdykkeren giver særlig plads til henvendelser fra klubber og udvalg

Foto: Henrik Pontoppidan
Foto: Henrik Pontoppidan

Sportsdykkeren vil gerne gøre endnu bedre plads til nyheder om livet i de enkelte klubber og udvalg under sportsdykkerforbundet – og der er plads til både store og små ting.

Vi vil især rigtig gerne høre om inspirationshistorier – de historier, som alle sportsdykkere kan lære af – eksempelvis når I afholder et spændende arrangement, finder noget opsigtsvækkende i havet – får en ny båd eller har fundet en god løsning på et problem, der har naget jer.

Vi vil dog også meget gerne give plads til de problemer som vi alle møder i klublivet, og som vi måske kan være med til at fixe: Mangler I en træner, leder I efter inspiration eller deltagere i kurser, så skriv en tekst, og send den til os sammen med et billede. Se de nærmere krav på sportsdykkeren.dk under punktet “Fra klubber og udvalg”.

Initiativet er kommet til, efter Sportsdykkeren i vinteren 2018 fik en ny hjemmeside, der markerer en opgradering af arbejdet på nettet.

Læs mere her: Før du skriver til Sportsdykkeren

tip os

Læs også