Randers Sportsdykker Klub bliver 50

Foto: Randers Sportsdykker Klub.
Foto: Randers Sportsdykker Klub.

Randers Sportsdykker Klub fejrer til april klubbens 50 års jubilæum. Det sker med en storstilet fest for klubbens nuværende og tidligere medlemmer samt påhæng – og venner af klubben.

Arrangementet afholdes den 21. april – årsdagen for klubbens stiftelse i 1968.

Ingen nuværende medlemmer har været med som medlem af klubben siden starten – men klubben har inviteret nogle af de oprindelige stiftere til markeringen.

– Et af vores nuværende medlemmer er faktisk søn til en af stifterne. Men det er klart, at man jo også vil have opnået en vis alder, hvis man har været med hele vejen, siger klubbens formand, Thomas Mortensen, til Sportsdykkeren.

 

tip os

Læs også

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]

Dykning og havet

Stor guldskat fundet i vrag

Skattejægerne fra Odyssey Marine Exploration har endnu engang fundet en stor guldskat i et historisk vrag. Det oplyser Jyllands-Posten. Fundet er gjort i vraget af SS Central America, der gik ned i en orkan langs […]