Dyk i Søgne skærgården, fang din egen middag og lav et fantastisk måltid fra dagens fangst!

Fem dages kulinarisk dykkertur 29/8-2/9 med italienske Carlo

Fang krabber, kammuslinger, blåmuslinger, makreller, tang og meget andet. Lær at tilbered det og nyd fantastiske retter med et italiensk tvist. Læs meget mere her og meld dig til i god tid for at få plads.

OBS: Denne artikel er sponsoreret indhold fra vores sponsorer, og Sportsdykkeren har ikke foretaget en redaktionel udvælgelse eller bearbejdning af nyheden.

Læs også

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet
Dykning og havet

Dansk undervandsrobot i stor konkurrence

Den danske undervandsrobot The Little Mermaid er som de første danskere nogensinde blevet udvalgt til at deltage i en international universitetskonkurrence for undervandsrobotteknologi, der afvikles i Canada. Bag robotten står to ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet, […]