Dykkermesse i Lysekil 15.-16. september

Dykkermesse, udstilling og dykkerfest

 

Det svenske dykkerforbund fejrer 60 år i år og da det hele startede i Lysekil er der her arrangeret en spændende weekend med masser af inspiration.  Se mere her 
Der er massere af udstillere (Si Tech, Waterproof, Sjöräddningen med öppen båt, Marinbiologprogrammet (anders salesjö), SSDF, SDHF, Poseidon, Ursuit, Dan Berg, Neptunus hav & land (lev. till militären)  m.m.  samt et fint program over de to dage.

OBS: Denne artikel er sponsoreret indhold fra vores sponsorer, og Sportsdykkeren har ikke foretaget en redaktionel udvælgelse eller bearbejdning af nyheden.

Læs også

Dykning og havet

Uro ramte dykkerferier

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier. Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel. Det skete selvom en […]