2018 er revets år: Lær alt om det lille dyr bag verdens største konstruktioner

Hvad er koralrev – og hvordan fungerer biologien egentlig omkring det forunderlige lille dyr, der står bag skabelsen af verdens allerstørste konstruktioner: Koralrevene.

Det vil en ny pjece fra CMAS nu forsøge at gøre dykkerne klogere på. Her forklares om både det, som man som dykker kan se på revene – og alt det, som man ikke kan se med det blotte øje. Desuden bliver truslerne mod koralrevene nævnt.

Pjecen er udgivet i anledning af revenes år, der markeres gennem hele 2018.

Pjecen er absolut et kig værd. Du finder den lettest via denne adresse: kortlink.dk/ug9d

tip os

Læs også

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]

Dykning og havet

Sportsdykkeren er på vej

Sportsdykkeren 1-2018 af uddeles til alle medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund i dagene efter påske. Ud over nyheder og nyt grej, så kan du blandt andet læse om kvindedykkernetværket Female Divers in Denmark, om beredskabet, […]

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet
Dykning og havet

Dansk undervandsrobot i stor konkurrence

Den danske undervandsrobot The Little Mermaid er som de første danskere nogensinde blevet udvalgt til at deltage i en international universitetskonkurrence for undervandsrobotteknologi, der afvikles i Canada. Bag robotten står to ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet, […]