Certina DS PH200M

Certina DS PH200M

 

I 1960’erne og 1970’erne dokumenterede Certina deres ures styrke i en serie højt profilerede forskningsprojekter og ekspeditioner. Disse rejser førte urene både op i svimlende højder og ned på havets bund. Oplevelsen inspirerede brandet til at udvikle et nyt ur, der var dedikeret til livet under havets overflade – DS PH200M.

I 2018 lancerer Certina den nye version af denne klassiker. Urkassen i rustfrit stål med en diameter på 42,8 mm har en sort, gradueret envejs-drejekrans. Den sorte urskive står i perfekt kontrast til visere og talsymboler med Super-LumiNova-belægning, også når det er mørkt. Når uret vendes om, ses relieffet af en skildpadde, der er Certinas brandsymbol.

Den bløde sort/grå NATO-rem med stiftspænde og brune læderrem i kalveskind sætter prikken over i’et. Ligesom forgængeren har det nye DS PH200M elementer fra det originale DS Concept fra 1960’erne.

I modsætning til moderne Certina-ure, så har dette ur et afrundet urglas i hesalit med antirefleksbelægning på den ene side, en ridsefast NEX Scratchguard-belægning og en separat monteringsring, som giver dobbelt beskyttelse og vandtæthed op til 20 bar. Et innovativt Powermatic 80 urværk sikrer nøjagtighed og en gangreserve på 80 timer. Den nye version af det gamle DS PH200M er således en hilsen til fortiden med et fast blik mod fremtiden.

OBS: Denne artikel er sponsoreret indhold fra vores sponsorer, og Sportsdykkeren har ikke foretaget en redaktionel udvælgelse eller bearbejdning af nyheden.

Læs også

Dykning og havet

Havne skal rumme haver

Det kan måske blive lidt mere trængsel på havnene i Aalborg og Vesthimmerland i de kommende år. Aalborg og Vesthimmerland kommuner arbejder nemlig sammen med Limfjordsrådet på at anlægge særlige havhaver i havnene.  Det fortæller […]