Sportsdykkeren kommer først til januar

Sportsdykkeren 4-2018 udkommer desværre ikke i december, som ellers planlagt. Bladet udkommer i stedet i januar.

Dette er resultatet af en produktionsfejl, der er sket udenfor Dansk Sportsdykker Forbund. 

Vi opdaterer her igen så snart vi ved mere.

Læs også

Dykning og havet

Havne skal rumme haver

Det kan måske blive lidt mere trængsel på havnene i Aalborg og Vesthimmerland i de kommende år. Aalborg og Vesthimmerland kommuner arbejder nemlig sammen med Limfjordsrådet på at anlægge særlige havhaver i havnene.  Det fortæller […]

Dykning og havet

Stor guldskat fundet i vrag

Skattejægerne fra Odyssey Marine Exploration har endnu engang fundet en stor guldskat i et historisk vrag. Det oplyser Jyllands-Posten. Fundet er gjort i vraget af SS Central America, der gik ned i en orkan langs […]