Hyperbaric Medical Center har haft 25 års jubilæum

Foto: Facebook/ Hyperbaric Medical Center, Sharm El Sheikh
Foto: Facebook/ Hyperbaric Medical Center, Sharm El Sheikh

Trykkammeret i Sharm el Sheik havde sidste år (2018) 25 års jubilæum. På vores breddegrader tænker vi måske ikke så meget over vigtigheden af et trykkammer på netop dette sted, men siden 1993, har trykkammeret gjort en forskel for over 1700 dykkere, som er blevet behandlet siden åbningen.

Dagen blev fejret med foredrag, kurser og rundvisninger.

Direktøren for trykkammeret, Dr. Adel Taher, regnes for én af verdens dygtigste eksperter inden for hyperbar medicin.

I 2011 fik centeret installeret et Haux-Starmed 2200 trykkammer med kapacitet til 12 personer, derudover råder centeret også over et ældre trykker, og kombinationen giver mere fleksibilitet i forhold til behandling.

Se mere på: www.sharmchamber.org

Læs også

Dykning og havet

Sportsdykkeren er på vej

Sportsdykkeren 1-2018 af uddeles til alle medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund i dagene efter påske. Ud over nyheder og nyt grej, så kan du blandt andet læse om kvindedykkernetværket Female Divers in Denmark, om beredskabet, […]