Se vild video: Dykker overfaldet under vandet

Foto: Henrik Zimmermann

En langvarig kamp mellem miljøforkæmpere og indsamlere af akvariefisk endte i denne uge med et fysisk overfald på 15 meters dybde.

Det oplyser en række internationale medier.

Episoden fandt sted ud for Hawaii, og er ifølge HawaiiNewsNow kulminationen på en eskalerende strid om bevarelse af sårbare rev i området.

Hele scenen blev optaget på video. Her kan man se en knivbevæbnet akvariefisk-samler svømme hen til miljøforkæmperen Rene Umberger fra organisationen Snorkel Bob Foundation. Selvom Umberger forsøger at svømme væk, indhentes hun af fiske-samleren, der resolut river hendes regulator ud af munden på hende. Efterfølgende truer han hende angiveligt med sin kniv.

Rene Umberger har meldt episoden til politiet, der netop nu efterforsker sagen. Ifølge myndighederne er sagen dog ikke så klar, som den kan se ud. Rene Umberger havde nemlig før overfaldet optrådt stærkt provokerende overfor fiskesamlerne, oplyser HawaiiNewsNow.

Se den vilde video via dette link: kortlink.dk/eb8s

 

Læs også

Dykning og havet

Flotte resultater ved VM

De danske deltagere ved VM i Fridykning i Beograd i juni måned gjorde en gæv indsats, og leverede fine resultater for deltagelsen. Især Anna-Marie Christiansen (på billedet til venstre) og Anette Rafen Ottzen (til højre) […]

Dykning og havet

Prins overtager sportsdykkerforbund

Det er ikke kun den danske tronfølger, der har kastet sin kærlighed på dykkersporten. Den britiske tronfølger Prins William har nemlig overtaget posten som præsident for det britiske sportsdykkerforbund, British Sub-Aqua Club (BSAC). Det oplyser […]

Dykning og havet

Havne skal rumme haver

Det kan måske blive lidt mere trængsel på havnene i Aalborg og Vesthimmerland i de kommende år. Aalborg og Vesthimmerland kommuner arbejder nemlig sammen med Limfjordsrådet på at anlægge særlige havhaver i havnene.  Det fortæller […]