Uro ramte dykkerferier

Foto: Sportsdykkeren

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier.

Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel.

Det skete selvom en række destinationer på Rødehavskysten var undtaget fra advarslen.

En af de berørte dykkerklubber var Grindsted Dykkerklub. De blev i stedet tilbudt en erstatningstur til Hurghada med indkvartering på hotel, men dykkerklubben valgte at takke nej. De fik i stedet pengene tilbage, og håber at kunne gennemføre turen i 2015.

Læs også

Dykning og havet

Flotte resultater ved VM

De danske deltagere ved VM i Fridykning i Beograd i juni måned gjorde en gæv indsats, og leverede fine resultater for deltagelsen. Især Anna-Marie Christiansen (på billedet til venstre) og Anette Rafen Ottzen (til højre) […]