Sportsdykker finder manglende brik i mordgåde

Politibil. Pressefoto fra Politi,dk.
Politibil. Pressefoto fra Politi,dk.

En sportsdykker har fundet en afgørende brik i en mordgåde fra Færøerne: Liget af den dræbte mand.

Det oplyser det færøske nyhedsmedie in.fo ifølge Jyllands-Posten.

Den afdøde blev fundet af en sportsdykker under et dyk den 31. august. Det skete tæt på Østerø, en af de centrale øer på Færøerne.

Dykkeren fandt skelettet af den afdøde mand på 22 meters dybde, omkring 150 meter fra land. Han kontaktede straks politiet omkring sit fund. Nu har retsmedicinske undersøgelser fastslået, at der var tale om liget af det 42-årige offer i mordsagen.

Han er sidst blevet set i live i det sene efterår 2011. En 33-årig mand, der var involveret i et trekantdrama omkring den dræbtes ekskone, blev senere idømt 14 års fængsel for drabet. Det skete på baggrund af en række tekniske beviser.

Den mistænkte hævdede dog hele tiden sin uskyld i sagen, og forsvarede sig blandt andet med, at liget af den dræbte ikke var fundet. Ifølge avisen er de pårørende til den 42-årige blevet underrettet om fundet.

Læs mere om sagen hos Jyllands-Posten: http://kortlink.dk/euz3

Læs også

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]

Dykning og havet

Stor guldskat fundet i vrag

Skattejægerne fra Odyssey Marine Exploration har endnu engang fundet en stor guldskat i et historisk vrag. Det oplyser Jyllands-Posten. Fundet er gjort i vraget af SS Central America, der gik ned i en orkan langs […]