Indleder dyk med flere hundrede meters frit fald

Foto. Grab fra Youtube
Foto. Grab fra Youtube

For nogen er springet fra en kaj eller en båd bare ikke nok, når det gælder om at komme i vandet i en fart.

I en reklamevideo fra et australsk oplevelsesbureau indleder stuntmanden Gulliver Page og hans makker dykket med et faldskærmsudspring fra en helikopter. De 2 dykkere lander direkte i vandet, og indleder straks deres dyk.

Dykkerne springer i dragt med maske, snorkel (og en endda med finner) – men de har dog valgt at lade flaske og BCD vente i dybet.

Selvom videoen offentliggjort som en reklame, så skulle springet og det efterfølgende dyk angiveligt være helt autentisk.

Dykket foregår på Great Barrier Reef i Australien.

Tjek selv videoen herunder:

Læs også

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]

Dykning og havet

Stor guldskat fundet i vrag

Skattejægerne fra Odyssey Marine Exploration har endnu engang fundet en stor guldskat i et historisk vrag. Det oplyser Jyllands-Posten. Fundet er gjort i vraget af SS Central America, der gik ned i en orkan langs […]