Sportsdykkeren giver særlig plads til henvendelser fra klubber og udvalg

Foto: Henrik Pontoppidan
Foto: Henrik Pontoppidan

Sportsdykkeren vil gerne gøre endnu bedre plads til nyheder om livet i de enkelte klubber og udvalg under sportsdykkerforbundet – og der er plads til både store og små ting.

Vi vil især rigtig gerne høre om inspirationshistorier – de historier, som alle sportsdykkere kan lære af – eksempelvis når I afholder et spændende arrangement, finder noget opsigtsvækkende i havet – får en ny båd eller har fundet en god løsning på et problem, der har naget jer.

Vi vil dog også meget gerne give plads til de problemer som vi alle møder i klublivet, og som vi måske kan være med til at fixe: Mangler I en træner, leder I efter inspiration eller deltagere i kurser, så skriv en tekst, og send den til os sammen med et billede. Se de nærmere krav på sportsdykkeren.dk under punktet “Fra klubber og udvalg”.

Initiativet er kommet til, efter Sportsdykkeren i vinteren 2018 fik en ny hjemmeside, der markerer en opgradering af arbejdet på nettet.

Læs mere her: Før du skriver til Sportsdykkeren

tip os

Læs også

Dykning og havet

Sportsdykkeren er på vej

Sportsdykkeren 1-2018 af uddeles til alle medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund i dagene efter påske. Ud over nyheder og nyt grej, så kan du blandt andet læse om kvindedykkernetværket Female Divers in Denmark, om beredskabet, […]

Dykning og havet

Stor guldskat fundet i vrag

Skattejægerne fra Odyssey Marine Exploration har endnu engang fundet en stor guldskat i et historisk vrag. Det oplyser Jyllands-Posten. Fundet er gjort i vraget af SS Central America, der gik ned i en orkan langs […]

Dykning og havet

Uro ramte dykkerferier

Uroen i Egypten tidligere på året ramte mange dykkerferier. Udenrigsministeriets anbefaling om at aflyse alle ‘ikke-nødvendige’ rejser gjaldt nemlig også dykkerferierne til landet, hvoraf nogle blev aflyst med meget kort varsel. Det skete selvom en […]