Dyk i Søgne skærgården, fang din egen middag og lav et fantastisk måltid fra dagens fangst!

Fem dages kulinarisk dykkertur 29/8-2/9 med italienske Carlo

Fang krabber, kammuslinger, blåmuslinger, makreller, tang og meget andet. Lær at tilbered det og nyd fantastiske retter med et italiensk tvist. Læs meget mere her og meld dig til i god tid for at få plads.

OBS: Denne artikel er sponsoreret indhold fra vores sponsorer, og Sportsdykkeren har ikke foretaget en redaktionel udvælgelse eller bearbejdning af nyheden.

Læs også

Til sportsdykning.dk

Skribenter søges

Der mangler altid friske engagerede kræfter i Sportsdykkerens redaktion. Har du lyst til at være med i det spændende arbejde det er at producere Sportsdykkeren? Arbejdet med bladet giver skribenterne mulighed for at komme tæt […]

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet
Dykning og havet

Dansk undervandsrobot i stor konkurrence

Den danske undervandsrobot The Little Mermaid er som de første danskere nogensinde blevet udvalgt til at deltage i en international universitetskonkurrence for undervandsrobotteknologi, der afvikles i Canada. Bag robotten står to ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet, […]